OVER ELIJAH


Bij Elijah zingen we traditionele Gospels met invloeden vanuit (o.a.) Soul en R&B en maken muziek waarbij niemand stil kan blijven zitten! Ons brede repertoire, varieert van traditionele gospelsongs en wereldberoemde soulhits tot bekende musical- en popsongs. Elijah heeft onder andere opgetreden tijdens de Uitmarkt in Amsterdam, is vaak te gast bij de traditionele kerstmarkt in Dordrecht en verzorgde backing vocals voor Marc Broussard, Chi Coltrane, Dani Wilde en Handsome Poets in o.a. Paradiso, De Melkweg en Luxor Live.

Elijah staat al jaren onder professionele leiding van dirigent Trea Kuijsten en pianist Govert van der Kolm. 

Elijah verzorgt ieder jaar optredens bij uiteenlopende gelegenheden. Wij zingen onder meer op bruiloften, festivals, (bedrijfs)feesten en kerkdiensten, maar bijvoorbeeld ook bij uitvaarten en herdenkingsceremonies. Hieronder lichten we een aantal van deze evenementen verder toe.


bruiloften.jpg

BRUILOFTEN

Elijah zingt graag tijdens bruiloften, want wat een impact heeft muziek juist op die mooiste dag! Er is bijna geen mooiere taak om de emoties van de bruidsparen te versterken door middel van muziek en mooie songteksten.

En zoveel mensen, zoveel wensen: geen enkele ceremonie is hetzelfde. Onze repertoirelijst wordt daarom steeds opnieuw met zorg -en uiteraard in nauwe samenwerking met het aanstaande bruidspaar- samengesteld. Elijah doet er daarbij altijd alles aan om aan alle muzikale wensen te voldoen.

Inmiddels weten we uit ervaring dat wanneer er live gezongen wordt tijdens de ceremonie, de impact nog groter is. Dat heeft alles te maken met het gevoel dat wij er in leggen. En dat gevoel brengen we vol passie over op het bruidspaar en de gasten. Zo wordt iedere bruiloft voor het bruidspaar -maar ook voor onszelf- elke keer weer een feestje! 

Enthousiast geworden? klik dan hier voor meer informatie of klik hieronder gelijk door om Elijah te boeken!


afscheid

HERDENKINGSDIENST OF UITVAARTCEREMONIE

Waar woorden te kort schieten kan het luisteren naar muziek soms de meeste troost geven. Muziek speelt daarom vaak een belangrijke rol tijdens een herdenkingsdienst of  uitvaartceremonie. Het helpt mensen bij hun emoties te komen en geeft rust en ruimte voor het rouwproces. Als die muziek dan ook nog live is, dan wordt dit effect nog vele malen versterkt. Het kiezen voor dit alternatief is dé manier om een blijvende herinnering te garanderen.

Elijah kan een persoonlijke muzikale omlijsting op maat verzorgen. Met mooie gospels en stemmige piano bij binnenkomst of tussen de sprekers door. Het kunnen bijdragen aan muzikale wensen van nabestaanden en het kunnen troosten met gospels ervaren we telkens weer als een bijzondere eer. Neem contact met ons op voor meer informatie.


ACHTERGRONDKOOR

Heeft u een koor nodig voor op het podium of in de studio? Elijah heeft ervaring met grote optredens in popzalen als Paradiso, op TV (Ma, Di, Wo, Do, Vrijdag show) en studiowerk. Neem contact met ons op voor meer informatie voor Elijah als uw achtergrondkoor.


OPTREDENS ROND KERST

Elijah heeft een apart kerst repertoire dat we graag ten gehore brengen op kerstmarkten of tijdens (kerkelijke) vieringen met kerst. Veel nummers in ons repertoire zijn makkelijk mee te zingen zijn en dat verhoogt de sfeer! Bekijk hier ons speciale kerst repertoire. 


Blues Festival Delft

Blues Festival Delft

Studiowerk Elijah

Studiowerk Elijah

Elijah in Paradiso

Elijah in Paradiso