Back to All Events

Concert Elijah Gospel & Soul Choir (UITVERKOCHT)

21 oktober 2018
15.30 - 17.30 uur
Castellum Theater Alphen aan den Rijn

Go like Elijah! Het energieke en swingende concert van Elijah Gospel & Soul Choir op zondag 21 oktober. Elijah neemt het publiek tijdens deze show mee op reis langs traditionele gospel en soul, in de meest universele taal op onze aardbol: muziek!

Elijah brengt betekenisvolle songs over liefde, hoop en inspiratie. Van spetterend swingend tot intens ingetogen passeren gospel, soul, blues en popmuziek de revue met songs als ‘You’ve got a friend’, ‘Oh, Happy day’, ‘Amazing Grace’ en natuurlijk ‘Go like Elijah’ .

Eén ding staat vast: het wordt een muzikaal feestje waarbij niemand op zijn stoel zal kunnen blijven zitten!

Voor kaarten, klik hier.

Earlier Event: October 17
Gastoptreden Marc Broussard
Later Event: November 4
Gastkoor speciale dienst